Ontwerp Wijzigingsplan Elbaweg 22

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland zijn voornemens om het bestemmingsplan “Drechterland Zuid” te wijzigen. De wijziging is op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a Wet ruimtelijke ordening.

Wijziging

Het betreft een wijziging van het bouwvlak op de percelen Elbaweg 22 te Hem. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan ons biedt om medewerking te kunnen verlenen.

Ter inzage

Op grond van artikel 3.4 Algemene wet bestuursrecht, juncto artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp wijzigingsplan vanaf donderdag 3 oktober 2019 voor 6 weken ter inzage bij de gemeente Drechterland.

U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

  • 1.

    U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0498.WPElbaweg22-ON01;

  • 2.

    U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis Raadhuisplein 1 Hoogkarspel. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoon 0228-352352 of via www.drechterland.nl.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen tegen het ontwerp wijzigingsplan vanaf 3 oktober tot en met 13 november 2019 hun zienswijzen indienen.

Schriftelijk: Aan het college van burgemeester en wethouders van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG, Hoogkarspel. Wij verzoeken u als onderwerp te vermelden ‘zienswijzen ontwerp wijzigingsplan Elbaweg 22’;

Mondeling: Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, een afspraak te worden gemaakt met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoon 0228-352352.

 

Naar boven