Kennisgeving voorbereidingsbesluit voor het gebied Hoornwijck – Broekpolder

Logo Rijswijk

De Raad van Rijswijk deelt het volgende mede.

De gemeenteraad van Rijswijk heeft in zijn vergadering van 24 september 2019 een voorbereidingsbesluit ex artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening genomen voor het gebied Hoornwijck - Broekpolder.

In zijn vergadering van 24 september 2019 heeft de gemeenteraad besloten dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt met ingang van de dag waarop het bekend wordt gemaakt en ter inzage wordt gelegd. Het besluit is één jaar geldig.

Met ingang van heden liggen de stukken voor een ieder ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op dinsdag t/m donderdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur en op maandag en vrijdag van 9:00 uur tot 12:00 uur. De stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl; zoekt u in dat geval op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0603.vbhoornwbroekp-VA01.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan, op basis van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar en beroep worden aangetekend.

 

Rijswijk, 3 oktober 2019

de griffier, J.A. Massaar, bpa

de voorzitter, drs. M.J. Bezuijen

Naar boven