Ontwerpbestemmingsplanen ontwerpbesluit omgevingsvergunning, Polderdijk 47 in Maasdam ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Polderdijk 47 Maasdam’ en de ontwerp-omgevingsvergunning voor het perceel Polderdijk 47 in Maasdam met bijbehorende stukken ter inzage worden gelegd. Op het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning is de coördinatieregeling van toepassing (artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening).

Inhoud en doel van het bestemmingsplan en omgevingsvergunning 

Het plan is om op de locatie Polderdijk 47 in Maasdam de bestaande bestemming te veranderen naar een woonbestemming, inclusief het veranderen en vergroten van de bestaande bedrijfswoning naar een burgerwoning. Dit past niet binnen het geldende bestemmingsplan. Daarom moet een nieuw bestemmingsplan worden gemaakt. Daarnaast is een omgevingsvergunning nodig voor het vergroten van de bestaande woning. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de benodigde besluiten voor een ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden.

Ter inzage 

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning met alle bijlagen kunt u met ingang van 28 september tot en met 8 november 2019 bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO. 1963.BPMSDPDIJK47-ON01 of NL.IMRO. 1963.OVMSDPDIJK47-ON01).

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien adviseren wij u vooraf een afspraak te maken met het team Omgeving , bereikbaar via telefoonnummer 140186.

Indienen zienswijzen 

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage liggen.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden en de ontwerp omgevingsvergunning kunt u indienen bij:

Het college van Burgemeester en Wethouders van gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij:

Raad van gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

Wilt u liever een mondelinge zienswijze indienen? Neemt u dan contact op met de hieronder vermelde persoon/personen.

Vragen? 

Voor vragen over het bovenstaande kunt u terecht Sabine Voskamp. Zij is bereikbaar via 088-6471475 of per e-mail: sabine.voskamp @gemeentehw.nl.

 

Naar boven