Gemeente Raalte, vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied Raalte, partiële herziening nr. 30 omgeving Wijheseweg 8 en 10a.

Logo Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 3 oktober 2019 tot en met 13 november 2019 het vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied Raalte, partiële herziening nr. 30 met bijbehorende stukken ter inzage ligt. De stukken zijn te raadplegen op:

 

  • 1.

    www.ruimtelijkeplannen.nl onder het plannummer NL.IMRO.0177.BP20180015-VG01;

  • 2.

    in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte.

 

Het bestemmingsplan vindt zijn oorsprong in de herinvulling van een voormalig tuincentrum met een hoveniersbedrijf. Hierbij wordt het tuincentrum gesaneerd en het hoveniersbedrijf geïntensiveerd. Aan de Wijheseweg 10a wordt een nieuw gebouw opgericht, een bedrijfspand dat dienst gaat doen als opslagruimte en kantoor. De ontwikkeling wordt voorzien van een goede landschappelijke inpassing.

 

Gedurende voornoemde termijn kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven