Voorontwerp bestemmingsplan Alphensebaan ong. – Schuttershoefweg 8a in Chaam

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam hebben in haar vergadering besloten het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Alphensebaan ong. – Schuttershoefweg 8a’ in Chaam ter inzage te leggen. Dit voorontwerp bestemmingsplan betreft het saneren van een intensieve veehouderij aan de Schuttershoefweg. De bestemming wordt op deze locatie gewijzigd van ‘agrarische bedrijfsdoeleinden’ naar ‘agrarisch’. Tevens is een landschapselement opgenomen. Op de Alphensebaan ong. worden twee ruimte-voor-ruimte-woningen ontwikkeld. Voor de realisatie van de twee ruimte-voor-ruimte-woningen wordt de bestemming gewijzigd naar ‘agrarisch’ naar ‘wonen’. Het voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende bestanden, met als IMRO-nummer NL.IMRO.1723.BPAlphenbnschuthwg-VO01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie in te dienen. Het voorontwerp bestemmingsplan ‘Alphensebaan ong. – Schuttershoefweg 8a’ ligt met ingang van 1 oktober 2019 tot en met 11 november 2019 voor een periode van zes weken ter inzage. Uw inspraakreactie moet binnen deze termijn zijn ontvangen. U kunt uw schriftelijke inspraakreactie kenbaar maken aan het college van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentekantoor te Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.alphen-chaam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, de heer T. de Kousemaeker, bereikbaar via tel.: tel.: 088-3821392.

 

Alphen-Chaam, 27 september 2019

Naar boven