Bekendmaking voorbereidingsbesluit ‘Reparatieplan Weespertrekvaart-Zuid 2019’, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

De gemeenteraad van Amsterdam heeft in zijn vergadering van 19 september 2019 besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de volgende locaties in het gebied Weespertrekvaart-Zuid:

  • H.J.E. Wenckebachweg 200;

  • H.J.E. Wenckebachweg 212 (naast 2010);

  • Amsterdam, sectie AG, nr. 1587 (gedeeltelijk) en 1586 (gedeeltelijk).

Deze locaties zijn allen gelegen aan de H.J.E. Wenckebachweg, nabij de kruising met de

Duivendrechtsekade en nabij de Ring A10 Oost. Voor de exacte begrenzing van de locaties verwijzen wij naar de locaties waarde stukken ter inzage liggen.

Op grond van de Wet algemene bepaling omgevingsrecht dienen omgevingsvergunningen voor de activiteit bouwen te worden aangehouden. De gemeenteraad heeft in het besluit tevens bepaald dat het verboden is het gebruik van de gronden en of bouwwerken te wijzigen.

Het voorbereidingsbesluit is in werking getreden met ingang van 20 september 2019 en geldt voor een periode van één jaar.

Dit voorbereidingsbesluit ligt ter inzage met ingang van 26 september 2019 gedurende een termijn van zes weken bij de Afsprakenbalie van Stadsloket Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam. Bel voor openingstijden, 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-oost .

Het voorbereidingsbesluit Reparatieplan Weespertrekvaart-Zuid 2019 met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.M1904VBSTD-VG01.

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Amsterdam, 26 september 2019

burgemeester en wethouders van Amsterdam,

Femke Halsema

burgemeester

Peter Teesink

gemeentesecretaris

Naar boven