Vastgesteld wijzigingsbesluit Oostkaap 7 - 9 in Oosterend

Logo Texel

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het college onderstaande bestemmingswijziging heeft vastgesteld.

  • 1.

    (1794 GH) Oostkaap 7 – 9 in Oosterend: zaaknummer 1758455. Uitbreiden van het agrarisch bouwvlak op het perceel Oostkaap 7-9 tot ongeveer 1,2 hectare. Het ontwerp wijzigingsbesluit heeft ter inzage gelegen van 6 augustus 2019 tot en met 16 september 2019. Tegen het ontwerp wijzigingsbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.  

Inzage: Het wijzigingsbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 1 oktober 2019 tot en met 11 november 2019 ter inzage. De stukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, de website van de gemeente www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en in te zien bij de publieksbalie van de gemeente.  

Reageren: Tegen dit besluit kan vanaf 1 oktober 2019 tot en met 11 november 2019 schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend of die aantoont redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen tegen de ontwerpbesluiten. Ook kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Na afloop van de beroepstermijn treedt de bestemmingswijziging in werking. Als er een voorlopige voorziening is aangevraagd treedt de wijziging pas in werking nadat op dat verzoek is beslist.

Naar boven