Bestemmingsplan II Tongelresche Akkers (woonwagenlocatie Fernhoutstraat)  

Logo Eindhoven

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat vanaf 26 september 2019 het ontwerp van het bestemmingsplan II Tongelresche Akkers (woonwagenlocatie Fernhoutstraat) ter inzage ligt.

In verband met de voortgang van het woningbouwproject Tongelresche Akkers dienen de in het gebied nog aanwezige woonwagenstandplaatsen aan de Joost de Mompertstraat en de Kanaaldijk Noord te worden verplaatst. Het terrein grenzend aan de zuidkant van de tennisaccommodatie aan de Fernhoutstraat/Kanaaldijk Noord is aangewezen als definitieve locatie voor de te verplaatsen woonwagens.

Het plangebied wordt begrensd door het tenniscomplex in het noorden, de Fernhoutstraat in het westen, de woningen aan de Houtblazerstraat in het oosten en de oevers van het Eindhovens kanaal in het zuiden.

Inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan II Tongelresche Akkers (woonwagenlocatie Fernhoutstraat) ligt met ingang van donderdag 26 september 2019 tot en met woensdag 7 november 2019 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij het Inwonersplein (Stadskantoor), Stadhuisplein 10, Eindhoven. De openingstijden van het Inwonersplein zijn op maandag van 9.00 tot 19.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 09.00-16.30 uur.

Daarnaast kunt u het ontwerp van het bestemmingsplan bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de directe link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0772.80345-0201

De bronbestanden kunt u vinden via: https://www.eindhoven.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0772.80345-/NL.IMRO.0772.80345-0201 /

Zienswijze

Tijdens de genoemde termijn is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling.

Het digitaal indienen van een zienswijze kan uitsluitend met het formulier dat hiervoor beschikbaar is op de gemeentelijke website via de directe link www.eindhoven.nl/zienswijze. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend.

Een schriftelijke zienswijze moet zijn voorzien van een datum, naam, adres en handtekening. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar:

De gemeenteraad van Eindhoven, t.a.v. het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening, postbus 90150, 5600 RB Eindhoven

Wilt u liever mondeling een zienswijze indienen dan dient u vóór 31 oktober 2019 een afspraak te maken met de heer A. Renwarin, telefoonnummer (040) 238 64 19.

Eindhoven 26 september 2019

Naar boven