Gemeente Tubbergen – Ontwerp-wijzigingsplan ‘Buitengebied, Oude Hoevenweg 142’

Logo Tubbergen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ter inzage ligt:

het ontwerp- wijziging splan “ Buitengebied, Oude Hoevenweg 142

Het ontwerp-‘wijzigingsplan is opgesteld om de feitelijke eigendomssituatie juridisch-planologisch vast te leggen en om bestaande bijgebouwen te legaliseren.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-wijzigingsplan ligt met ingang van woensdag 25 september 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

U kunt het plan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website is het plan te raadplegen met behulp van het adres of met het planidentificatienummer NL.IMRO.0183.BUIWPOUDEHOEVEN142-OW01.

Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website: www.tubbergen.nl/ruimtelijke-plannen.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een belanghebbende mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 30, 7650 AA Tubbergen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer J. Hindriksen van het organisatieonderdeel Fysieke leefomgeving via het telefoonnummer 0546-628000. Ook voor vragen of nadere informatie kunt u met deze persoon contact opnemen.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven