Ontwerp wijzigingsplan "Baarloseweg 14a-14b Helden”

Logo Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat op grond van de artikelen 3.1 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpwijzigingsplan “Baarloseweg 14a-14b Helden” ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpwijzigingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in het omzetten van een pluimveebedrijf op het adres Baarloseweg 14b te Helden naar een grondgebonden agrarisch bedrijf. De reeds vergunde huisvestingslocatie voor tijdelijke arbeidskrachten ter plaatse blijft bestaan. Daarnaast voorziet het plan in het omzetten van het grondgebonden agrarisch bedrijf op het adres Baarloseweg 14a te Helden naar een reguliere woonbestemming.

Wilt u het ontwerpwijzigingsplan inzien?

De aanvraag, het ontwerp wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 september 2019 gedurende zes weken ter inzage en zijn raadpleegbaar:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.WZ0019-ON01;

  • de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  • in te zien op het Huis van de Gemeente.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kunnen belanghebbenden een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, Paul Cuppen, bereikbaar via 077 306 66 66.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact op met een van de medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Panningen, 25 september 2019

Naar boven