Terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan ‘Knibbelweg 4-6’ te Zevenhuizen

Logo Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas geven er op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) kennis van, dat het ontwerpwijzigingsplan 'Knibbelweg 4-6' te Zevenhuizen met ingang van donderdag 31 januari 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Ligging plangebied

Het plangebied betreft het perceel aan de noordwestzijde van de Knibbelweg in Zevenhuizen, tussen de huisnummers 4 en 6.

Inhoud plan

In het bestemmingsplan ‘Zevenhuizen Dorp’ is tussen Knibbelweg 4 en 6 in Zevenhuizen een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Deze wijzigingsbevoegdheid maakt het mogelijk om binnen dit gebied, met inachtneming van een aantal stedenbouwkundige randvoorwaarden, maximaal drie woningen te realiseren. Voorliggend ontwerpwijzigingsplan maakt de realisatie van twee woningen mogelijk.

Terinzage legging

Het ontwerpwijzigingsplan, met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen, ligt met ingang van donderdag 31 januari 2019 gedurende zes weken ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 2 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.WpKnibbelweg4Zhn-Ow01). Op de website van de gemeente Zuidplas kunt u het plan tevens inzien als pdf-bestand (www.zuidplas.nl > In Zuidplas > Bouwen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding > Zevenhuizen > Knibbelweg 4-6 – ontwerpwijzigingsplan).

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen. Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen het vastgestelde wijzigingsplan kunt indienen als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan. Uw zienswijze kunt u sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpwijzigingsplan Knibbelweg 4-6’. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Ruimte, tel. (0180) 639 962. Deze afspraak dient u tijdig te maken, uiterlijk een week voor het einde van de inzagetermijn.

Naar boven