Ontwerp bestemmingsplan ‘Delfzijl - Zwet 40'

Logo Delfzijl

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is voornemens om het bestaande asielzoekerscentrum (AZC) aan Zwet 40 te Delfzijl te (her)ontwikkelen en de locaties uit te bereiden. Het is de bedoeling de semipermanente gebouwen en caravans te verwijderen en te vervangen door permanente gebouwen. Het ontwerp bestemmingsplan ‘Delfzijl - Zwet 40' maakt deze ontwikkeling mogelijk.

Ter inzage

Het plan ligt van 19 september 2019 tot en met 30 oktober 2019 ter inzage in het gemeentehuis. Voor het inzien kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596 of bij de receptie. Het plan ligt ook ter inzage in de openbare bibliotheek, Oude Schans 23 te Delfzijl. Tevens is het plan in te zien via www.delfzijl.nl/bestemmingsplannen. De digitale versie van een bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het plan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl of mailen naar: gemeente@delfzijl.nl. Vermeld in uw brief of e-mail uw naam, adres en woonplaats en vermeld bovenaan uw brief of in uw e-mail bij onderwerp: ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Delfzijl - Zwet 40'. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0596) 63 99 68.

 

Naar boven