Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Rijndijk 19, 19a en 19b’

Logo Buren

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Rijndijk 19, 19a en 19b’ met bijbehorende stukken ligt ter inzage.

Wat maakt dit bestemmingsplan mogelijk? Het bestemmingsplan regelt het gebruik van de opstallen op het perceel ten behoeve van zestien onzelfstandige wooneenheden in plaats van de heden op het perceel toegestane acht wooneenheden/kamers en acht pensionappartementen

Hoe kunt u het bestemmingsplan bekijken? Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Rijndijk 19, 19a en 19b’ ligt 6 weken ter inzage. De periode start op donderdag 12 september 2019 en loopt tot en met woensdag 23 oktober 2019. U kunt in deze periode de stukken bekijken bij de publieksbalie in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. Dagelijks open van 9.00 tot 12.00 uur. het plan is ook te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan IDN-nummer is NL.IMRO.0214.BUIBP20170025-ON01.

Hoe kunt u reageren op het plan? Tot en met woensdag 23 oktober aanstaande kunt u reageren op het plan. Iedereen kan zijn mening geven over het ontwerpbestemmingsplan.

Uw zienswijze kunt u:

 

  • 1.

    Toesturen aan het college van burgemeester en wethouders. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik;

  • 2.

    Mondeling indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij een medewerker van team Beleid, ruimtelijke ontwikkeling. Hij/ zij is te bereiken via het telefoonnummer van de gemeente Buren : 14 0344 (alleen die zes cijfers). U wordt verzocht om dit uiterlijk 5 werkdagen voor het verstrijken van de termijn te doen.

Hoe is het kostenverhaal geregeld?

Met initiatiefnemer is een anterieure overeenkomst gesloten. Hiermee is het kostenverhaal anderszins verzekerd. Gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan wordt een zakelijke beschrijving van deze overeenkomst ter inzage gelegd.

Naar boven