Kennisgeving ontwerp Wijzigingsplan De Gouw 74

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland zijn voornemens om het bestemmingsplan ‘Drechterland Noord’ te wijzigen. De wijziging is op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a Wet ruimtelijke ordening.

Wijziging De wijziging is ten behoeve van de aanwijzing van de huidige bedrijfswoning als plattelandswoning op het perceel De Gouw 74 in Hoogkarspel. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan ons biedt om medewerking te kunnen verlenen.

Procedure Op grond van artikel 3.4 Algemene wet bestuursrecht, juncto artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp wijzigingsplan vanaf donderdag 12 september 2019 tot en met woensdag 23 oktober 2019 ter inzage bij de gemeente Drechterland. U kunt het ontwerp wijzigingsplan bekijken op www.officielebekendmakingen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder het plan-identificatienummer: NL.IMRO.0498.WPDeGouw74-ON01

Zienswijzen Binnen de termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijzen indienen bij het college. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan burgemeester en wethouders van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel.

Contact Voor het inzien van de papieren versie van het ontwerpwijzigingsplan en voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoonnummer: 0228-534100.

Naar boven