Melding voorgenomen concentratie Covebo Group B.V. en Eurojob International Holding B.V. en Eurojob International B.V.

Zaaknummer ACM/19/036360

Op 4 september 2019 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat dat:

Covebo Group B.V., een onderdeel van de House of HR-groep, Eurojob International Holding B.V. en Eurojob International B.V. wil overnemen.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Covebo Group B.V.: is gespecialiseerd in payrolling, internationale arbeidsbemiddeling, uitzenden, detacheren, werving en selectie van algemeen tot professioneel personeel in de sectoren logistiek, bouw, techniek, productie en administratie in Nederland, Duitsland, Polen en Spanje. Buiten Nederland verricht Covebo uitsluitend wervingsactiviteiten.

  • Eurojob International Holding B.V. en Eurojob International B.V.: het detacheren en het op projectbasis plaatsen van algemeen personeel in de sectoren food retail, logistiek en productie.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagen na de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/19/036360 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Autoriteit Consument en Markt, voor deze: B.L.K. Vroomen Teammanager Directie Mededinging

Naar boven