Ontwerp wijzigingsplan Krab 1 te Noord-Scharwoude

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken bekend dat zijn het ontwerp wijzigingsplan Krab 1 te Noord-Scharwoude, ter inzage leggen.

In het vastgestelde bestemmingsplan Noord- en Zuid-Scharwoude is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om de bouw van een extra woning aan de Krab 1 te Noord-Scharwoude. Hiervoor is een wijzigingsplan ingediend om de bouw van deze woning mogelijk te maken.

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien? 

Het ontwerp wijzigingsplan kunt u inzien vanaf 10 september 2019 tot en met 21 oktober 2019 in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis (De Binding), Bosgroet 2 te Zuid-Scharwoude;

Ook is het ontwerp bestemmingsplan vanaf genoemde datum te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (planID: NL.IMRO.0416.BPNSZS2012wp001-on01).

Hoe kunt u reageren? 

Tijdens de bovengenoemde inzagetermijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar info@gemeentelangedijk.nl of per post aan burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG te Noord-Scharwoude.

Wilt u uw zienswijzemondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met Team Vrom van de afdeling Beleid en Projecten via het algemeen telefoonnummer 0226-334433.

Langedijk, 9 september 2019

Burgemeester en wethouders van Langedijk

Naar boven