Ontwerpbestemmingsplan Theresia-Loven-Besterd 2016, 5e herziening (Zuid-Oosterstraat)

Logo Tilburg

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Theresia-Loven-Besterd 2016,

5e herziening (Zuid-Oosterstraat) van maandag 16 september tot en met maandag 28 oktober 2019 ter inzage ligt.

Het identificatienummer van dit plan is NL.IMRO.0855.BSP2019006-b001.

Het plangebied omvat de kadastrale percelen, bekend als gemeente Tilburg, sectie N, nummers 16432 en 17008, en wordt globaal begrensd door de Zuid-Oosterstraat, de Leliestraat, de Jasmijnstraat en de Rozenstraat.

Het ontwerpplan is gericht op de bouw van 34 grondgebonden woningen, 9 appartementen en enkele kleinschalige bedrijfsruimtes.

Terinzagelegging

Het ontwerpplan is gedurende de genoemde termijn te bekijken en/of te downloaden op http://www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen en http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0855.BSP2019006-b001.

Tevens ligt een papieren versie van de stukken ter inzage in Stadskantoor 6, Spoorlaan 181, in de centrale hal op de begane grond. Openingstijden: maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en dinsdag en donderdag van 8.00 tot 20.00 uur. Hebt u vragen over het plan, maak dan een afspraak via www.tilburg.nl of bel 14 013.

Zienswijzen

Een ieder kan, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad. De raad zal bij vaststelling van het plan tevens een besluit nemen op de ingebrachte zienswijzen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad, postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Theresia-Loven-Besterd 2016, 5e herziening (Zuid-Oosterstraat)'. Uw mondelinge zienswijze kunt u doorgeven aan de behandelend ambtenaar, Xander de Boer, via telefoonnummer 013 542 93 54. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

Zienswijzen ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Voor het plan is tevens een ontheffing inzake hogere grenswaarden, als bedoeld in de Wet geluidhinder, noodzakelijk. Het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarden ligt eveneens gedurende de genoemde termijn ter inzage. Belanghebbenden kunnen, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk of mondeling hun zienswijzen over het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarden op grond van de Wet geluidhinder indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, afdeling Ruimte, Postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van "Zienswijze ontwerpbesluit hogere grenswaarden". Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze elektronisch in te dienen.

Zienswijzen ontwerp-omgevingsvergunning

Vanwege gecoördineerde besluitvorming ligt gedurende de genoemde termijn naast het ontwerpbestemmingsplan ook de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage. Zienswijzen aangaande de ontwerp-omgevingsvergunning kunnen door eenieder worden ingediend, gedurende de genoemde termijn. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, Postbus 90155, 5000 LH Tilburg, onder vermelding van "Zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning Zuid-Oosterstraat". Voor het indienen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze elektronisch in te dienen.

Tilburg, 13 september 2019

Het college,

M.J.M. Meijs drs. Th.L.N. Weterings

de gemeentesecretaris de burgemeester

Naar boven