Kennisgeving besluit verlenen watervergunning Pier 7 OG B.V. te Vlissingen, Rijkswaterstaat

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft besloten de vergunning te verlenen aan Pier 7 OG B.V. De aangevraagde activiteit betreft het maken, plaatsen en behouden van een winterkering met einddatum 31 december 2031 te Boulevard Evertsenweg 1 in Vlissingen.

Terinzagelegging

Vanaf 11 September 2019 tot en met 23 oktober 2019 wordt een ieder die dat wenst in de gelegenheid een beroepsschift bij Rechtbank West-Brabant Zeeland in te dienen. Belanghebbenden kunnen de aanvraag, het besluit en andere van belang zijnde stukken in zien en bezwaar maken. Daartoe bestaan de volgende mogelijkheden:

  • 1. Op verzoek kan Rijkswaterstaat u de stukken per e-mail toezenden. Daarnaast bestaat er bij Rijkswaterstaat de mogelijkheid, op voorafgaande afspraak, de stukken te komen inzien op het kantoor van Rijkswaterstaat Zee en Delta, Poelendaelesingel 18 te Middelburg op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Voor beide verzoeken kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Vergunningverlening, telefoon: 088-7974600.

  • 2. De stukken liggen gedurende de openingstijden ter inzage bij de publieksbalie van de gemeente Vlissingen en op het waterschap Scheldestromen.

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen het besluit kan tot en met 23 oktober 2019 beroep worden ingesteld door:

  • a. belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht op het ontwerp;

  • b. de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp;

  • c. belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht op het ontwerp.

Het gemotiveerde beroepschrift dient te worden gezonden aan de rechtbank (sector Bestuursrecht) in het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepsschrift zijn woonplaats heeft, met tenminste een vermelding van de naam en het adres van de indiener, de dagtekening van het beroepschrift, een vermelding van het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen en de datum en het kenmerk van het besluit.

Op grond van artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het beroep de werking van dit besluit niet. Gelet hierop kan, indien tegen dit besluit beroep wordt ingesteld, gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank in het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats heeft.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan men zich telefonisch wenden tot de afdeling Vergunningverlening: 088-7974600.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zee en Delta L.R. Minnaar

Naar boven