Ontwerp bestemmingsplan Klaarbeek, herziening woon/werk

Logo Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van 12 september 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan Klaarbeek, herziening woonwerk.

Dit bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling voor de bouw van 11 woningen in het woongebied Klaarbeek te Epe.

Ter inzage

U kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ‘plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.EPE031Klaarbeekww-OBP1, of deze link gebruiken: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.EPE031Klaarbeekww-OBP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:

http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.EPE031Klaarbeekww-OBP1 

Tijdens de bovengenoemde periode ligt het ontwerp bestemmingsplan op afspraak voor een ieder ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. Het ontwerp bestemmingsplan is ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

Reageren?

Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe. Dit kan op de volgende manieren:

  • 1.

    per post op het volgende adres: Postbus 600, 8160 AP Epe;

  • 2.

    mondeling. Maak hiervoor een afspraak met mevrouw K.C.M. Olieman van de afdeling Ruimte, eenheid Ontwikkeling (tel. 140578).

 

Epe, 11 september 2019

Naar boven