Terinzagelegging ontwerpwijzigings-/uitwerkingsplan "’t Haantje Noord", Rijswijk

Logo Rijswijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een ontwerpwijzigings-/uitwerkingsplan is vastgesteld. Het voorliggende wijzigings-/uitwerkingsplan heeft betrekking op de bouw van maximaal 100 woningen.

 

Om deze ontwikkeling mogelijk te maken, wordt toepassing gegeven aan de wijzigingsbevoegdheid zoals verwoord in artikel 33 onder a. van het bestemmingsplan "Sion – ’t Haantje, tweede herziening" en aan de uitwerkingsverplichting zoals vervat in artikel 22 van datzelfde bestemmingsplan.

 

Het wijzigings-/uitwerkingsplan ligt met ingang van vrijdag 6 september tot en met donderdag 17 oktober ter inzage bij de publieksbalie in de hal van het stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op maandag en vrijdag geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. De stukken zijn ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (zoeken op NL.IMRO.0603.wuphaantjenoord-ON01).

 

De procedure om hogere grenswaarden vast te stellen wordt door de Omgevingsdienst Haaglanden doorlopen. De ontwerpbeschikking hogere grenswaarden wordt gelijktijdig met het wijzigings-/uitwerkingsplan ter inzage gelegd.

 

Een ieder kan binnen deze periode zienswijze tegen deze ontwerpbesluiten indienen gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5305, 2280 HH Rijswijk.

 

Rijswijk 5 september 2019

Burgemeester en wethouders Gemeente Rijswijk,

Namens deze:

drs. M.J. Bezuijen, burgemeester

drs. M. Middendorp MPC, gemeentesecretaris

Naar boven