Besluit (uitgebreide procedure)

Logo Houten

Het volgende besluit ligt vanaf 5 september tot en met 16 oktober 2019 op het gemeentehuis ter inzage.

Buitengebied

-Houten, Houtensewetering 29 / Vleugelboot 65, bouwen van een vrijstaande woning en uitbreiden bedrijfsgebouw, UV19034, besluit niet gewijzigd ten opzichte van ontwerpbesluit, verz. 28-08-19

Inzien besluit

Om het besluit te kunnen inzien, moet u telefonisch of via www.houten.nl/afspraak (kies bij product “ïnzien/informatie documenten”) een afspraak maken.

Beroep

Door belanghebbenden die een zienswijze op het ontwerpbesluit hebben ingediend of door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op de ontwerpvergunning hebben ingediend kunnen, tegen betaling van griffierecht, tot en met 16 oktober 2019 beroep tegen deze vergunning aantekenen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, onder vermelding van Bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Voorlopige voorziening

Het aantekenen van beroep tegen deze vergunning schort niet het in werking treden van deze vergunning op. Het opschorten van het in werking treden van deze vergunning is alleen mogelijk als u de voorzieningenrechter van bovengenoemde rechtbank, tegen betaling van griffierecht, vraagt om het in werking treden van deze vergunning op te schorten of om het treffen van een voorlopige voorziening als onverwijlde spoed dit, gelet op de betrokken belangen, vereist. Wel moet u dan ook beroep tegen deze vergunning hebben aangetekend.

Inhoud

Een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening moeten ten minste bevatten:

  • -

    Uw naam en adres, datum en handtekening;

  • -

    Een omschrijving, datum en kenmerk van het besluit;

  • -

    De reden(en) waarom u het niet met dat besluit eens bent.

Naar boven