Ter inzage ontwerpwijzigingsplan Slappedel 12-14

Logo Woudenberg

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan Slappedel 12-14 is vastgesteld. Het ontwerpwijzigingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de locatie van de kleine woning in het bouwvlak van het perceel Slappedel 12-14 te Woudenberg, kadastraal bekend als sectie H nummers 1539 en 1553.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt van 4 september 2019 tot en met 15 oktober 2019 ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg en is tevens beschikbaar op www.woudenberg.nl. Het ontwerp wijzigingsplan kan daarnaast worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het wijzigingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de naam van het wijzigingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0351.WZ2019slap1214-ow01.

Gedurende de termijn van zes weken kunt u schriftelijk of mondeling gemotiveerde zienswijzen met betrekking tot het ontwerp naar voren brengen. U kunt uw schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 16, 3930 EA Woudenberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig een afspraak gemaakt te worden met mevrouw K. Kuperus. Dit kan via telefoonnummer (14033). Van een mondelinge zienswijze wordt een bondig verslag gemaakt.

 

Naar boven