Ontwerpwijzigingsplan ‘Broekseweg 85-87’, Meerkerk

Logo Vijfheerenlanden

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Broekseweg 85-87’ ter inzage ligt.

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming in een woonbestemming. Het plangebied betreft de percelen Broekseweg 85 en 87 in Meerkerk.

Het ontwerpwijzigingsplan kan vanaf vrijdag 6 september 2019 tot en met donderdag 17 oktober 2019 op werkdagen worden ingezien in het gemeentehuis locatie Meerkerk aan de Prinses Marijkeweg 1 te Meerkerk.

De documenten zijn op papier in te zien bij de balie in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen ook bekeken worden via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpwijzigingsplan is: NL.IMRO.1961.WPMKBroekseweg8587-ON01.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen stuurt u aan burgemeester en wethouders van de gemeente Vijfheerenlanden, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Als u mondeling wilt reageren, kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het algemene nummer 088 599 7000. Zienswijzen indienen per mail is niet mogelijk.

Naar boven