Verkeersbesluit - Opheffen gehandicaptenparkeerplaats op kenteken - Zwembadweg Schijndel

Logo Meierijstad

Overwegende dat:

  • De gebruiker van de gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats op kenteken wonende op het adres Zwembadweg 39 in Schijndel geen auto meer rijdt;

  • De voor betrokkene gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats op kenteken daarom kan komen te vervallen;

  • Het betreffende verkeersbesluit kan worden ingetrokken

  • Overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW) overleg is gepleegd met de korpschef van het regionale politiekorps.

b e s l u i t e n :

het betreffende verkeersbesluit in te trekken.

en

door het verwijderen van het verkeersbord model E06 van bijlage I van het RVV 1990, inclusief het onderbord voorzien van een kenteken, de hierboven genoemde gehandicaptenparkeerplaats op kenteken op te heffen.

Geldigheid verkeersmaatregel

Dit verkeersbesluit heeft betrekking op het gebruik van de openbare parkeerruimte. Daarom is het een besluit als beschreven in artikel 15 van de Wegenverkeerswet 1994. Besluiten van deze aard treden normaliter zes weken na bekendmaking in werking. Om de parkeerruimte direct weer beschikbaar te stellen voor algemeen gebruik zijn de verkeersborden inmiddels verwijderd of zullen op zeer korte termijn verwijderd worden.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kunt u en kunnen andere belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit bezwaar aantekenen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA te Veghel.

Het bezwaarschrift moet zijn gemotiveerd en ondertekend.

Als u het besluit wilt laten schorsen kunt u een voorlopige voorziening (schorsing) aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende bezwaarschrift te worden overgelegd. Voor het instellen van genoemd verzoek is een griffierecht verschuldigd.

U kunt ook digitaal een verzoek indienen bij genoemde rechtbank via www.loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Veghel, 23 augustus 2019

Namens burgemeester en wethouders,

N.van der Sterren

Beleidsmedewerker verkeer

Naar boven