Onderwerp: Ontwerp-bestemmingsplan ‘Vleckstraat 10 te Klimmen’

Logo Voerendaal

Burgemeester en wethouders van Voerendaal maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 29 augustus 2019 gedurende zes weken het ontwerp-bestemmingsplan ‘Vleckstraat 10 te Klimmen’ voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de locatie Vleckstraat 10 te Klimmen en voorziet in wijziging van de bestemming van het perceel L 28 in Wonen ten behoeve van het oprichten van een tuinhuis met veranda.

\ Ter inzage en zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van zes weken ligt het ontwerp bestemmingsplan en alle overige bijbehorende stukken conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voor een ieder ter inzage. Het bestemmingsplan kan worden ingezien bij het Klantcontactcentrum van de gemeente aan het Raadhuisplein 1 te Voerendaal en is tevens elektronisch te raadplegen de via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft identificatienummer: NL.IMRO.0986.BPVleckstraat10-ON01.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder overeenkomstig het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een schriftelijke of mondelinge zienswijze met betrekking tot het ontwerp-bestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Voerendaal, Postbus 23000, 6367 ZG Voerendaal.

 

Voerendaal, 29 augustus 2019

College van Burgemeester en Wethouders gemeente Voerendaal

Naar boven