Ontwerp ‘Wijzigingsplan 1, Oranje Nassaulaan 2A Warmond “Kom Warmond 2009” ter inzage

Logo Teylingen

 

Burgemeester en wethouders maken in overeenstemming met artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 29 januari 2019 hebben besloten het ontwerp ‘Wijzigingsplan 1, Oranje Nassaulaan 2A Warmond “Kom Warmond 2009” met identificatienummer NL.IMRO.1525.WP2018WAR10025-ON01 in procedure te brengen en voor een ieder ter inzage te leggen.

Plangebied

Het plangebied betreft de percelen WMD01D 4200G0 en WMD01D 4199G0. Deze percelen liggen bij de locatie Oranje Nassaulaan 2A te Warmond.

Inhoud plan

Ten behoeve van de bouw van een woning aan de Oranje Nassaulaan 2A te Warmond is het ontwerpwijzigingsplan 'Oranje Nassaulaan 2A Warmond' opgesteld. Hiervoor is gebruik gemaakt van de wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan 'Kom Warmond 2009, 1e herziening (2012)’. Er wordt voldaan aan de gestelde voorwaarden in het bestemmingsplan. Dat betreft o.a. het opnemen van een bouwvlak en het opnieuw bestemmen van het bijbehorende 'Water', waarbij de functieaanduiding 'woonschepenligplaats' komt te vervallen. De gewenste ontwikkeling kan hiermee worden mogelijk gemaakt. Besloten wordt om de procedure voor het ontwerp wijzigingsplan 'Oranje Nassaulaan 2A Warmond' te starten door het plan ter visie te leggen. Gelijktijdig met het ontwerpwijzigingsplan wordt een ontwerpbesluit voor ontheffing van de Wet Geluidhinder (hogere waarde besluit) ter visie gelegd door de Omgevingsdienst West Holland.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf donderdag 31 januari 2019 tot en met woensdag 13 maart 2019 ter inzage.

Inzien

U kunt het ontwerpwijzigingsplan en het hogere waarde besluit inzien op het Gemeentekantoor in Sassenheim.

De digitale versie van dit ontwerpwijzigingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op www.teylingen.nl onder– “Inwoners en Ondernemers” – “Bouwen en Wonen” – “Bestemmingsplannen” – “Ter inzage” – “Warmond’’ vindt u een link naar het digitale ontwerpwijzigingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden.

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat het ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14-0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via emailadres: gemeente@teylingen.nl.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij het indienen van uw zienswijze het volgende zaaknummer te vermelden: Z-18-068344.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Fedor Jansen van het Domein Ruimte via telefoonnummer 14-0252 of via de email: f.jansen@hltsamen.nl.

 

Naar boven