Vaststelling wijzigingsplan ‘Veghels Buiten, wijzigingsplan De Stad 7’

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.9a lid 1 jo. 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het wijzigingsplan ‘Veghels Buiten, wijzigingsplan De Stad 7’, zoals dit door het college van Burgemeester en wethouders bij besluit van 20 augustus 2019 is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van 27 augustus 2019 tot en met 7 oktober 2019 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het wijzigingsplan ‘Veghels Buiten, wijzigingsplan De Stad 7’ elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.VHL004WP0012019W-VG01

Binnen het project Veghels Buiten is op de locatie naast de woning De Stad 7 een mogelijkheid voor de bouw van één woning opgenomen (sba-140). Deze mogelijkheid werd nog beperkt door een aanwezig agrarisch bedrijf op het naastgelegen De Stad 7a, vandaar dat er destijds een wijzigingsbevoegdheid opgenomen is. Omdat de naastgelegen geurcontour heeft opgehouden te bestaan, wordt van de wijzigingsbevoegdheid gebruik gemaakt.

Binnen deze termijn van zes weken kan beroep tegen het collegebesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1.

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp wijzigingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan in te dienen.

 

Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

U kunt voor nadere informatie contact opnemen met M. Wijers van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

Veghel 26 augustus 2019

Naar boven