Kennisgeving ontwerp wijzigingsplan Elbaweg 59

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland zijn voornemens om het bestemmingsplan ‘Drechterland Zuid’ te wijzigen. De wijziging is op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a Wet ruimtelijke ordening.

Wijziging Het betreft een wijziging van de omvang van het bouwvlak op het perceel Elbaweg 59 in Hem. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan ons biedt om medewerking te kunnen verlenen.

Procedure Op grond van artikel 3.4 Algemene wet bestuursrecht, juncto artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp wijzigingsplan vanaf donderdag 29 augustus 2019 tot en met woensdag 9 oktober 2019 ter inzage bij de gemeente Drechterland. U kunt het ontwerp wijzigingsplan bekijken op www.officielebekendmakingen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder het plan-identificatienummer: NL.IMRO.0498.WPElbaweg59-ON01.

Zienswijzen Binnen de termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijzen indienen bij het college. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan burgemeester en wethouders van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel.

Contact Voor het inzien van de papieren versie van het ontwerpwijzigingsplan en voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoonnummer: 0228-534100.

Naar boven