Ontwerpbestemmingsplan Zuideinde, gemeente Scherpenzeel

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Zuideinde voor een ieder ter inzage ligt.

Doel van dit plan

Een planologisch kader scheppen om de bouw van een gastenverblijf en beheerderswoning aan het Zuideinde ten noorden van de parkeerplaatsen bij begraafplaats Lambalgen mogelijk te maken.

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van 21 augustus 2019 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag).

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0279.BP2019Zuideinde-ow01

Hoe kunt u reageren?

U kunt mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, uw zienswijze kenbaar maken.

Dit kan zo lang het plan ter inzage ligt (dus tot en met 1 oktober 2019). Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Scherpenzeel, Postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel. Voor uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte & Groen via telefoonnummer (033) 277 23 24. Zienswijzen kunnen leiden tot aanpassing (van onderdelen) van het plan.

Scherpenzeel,

burgemeester en wethouders van Scherpenzeel,

W.M. van de Werken

secretaris

 

H.H. de Vries

burgemeester

 

Staatscourant: 20 juni 2019

 

Naar boven