Ontwerpwijzigingsplan “Sambeekseweg 29” te Boxmeer.

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening over te gaan tot wijziging van het bestemmingsplan “Boxmeer-Zuidwest” ten behoeve van de bouw van één nieuwe woning naast de woning Sambeekseweg 27 (postcode 5831 GK) te Boxmeer

Het ontwerpwijzigingsbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 augustus 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerpbesluit en genoemde stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.boxmeer.nl/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Het perceel ligt in de geluidzone van de Sambeekseweg, waardoor de voorkeurgrenswaarde door het wegverkeer zal worden overschreden. Daarom zin burgemeester en wethouders voornemens een hogere grenswaarde vast te stellen. Het ontwerpbesluit daartoe ligt eveneens met ingang van 21 augustus 2019 gedurende zes weken ter inzage en is ook te raadplegen via www.boxmeer.nl

Tot en met 1 oktober 2019 kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of voor vragen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Economie.

Naar boven