Ontwerpbestemmingsplan Kloosterweg 63 Schuddebeurs

Logo Schouwen-Duiveland

 

 

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Kloosterweg 63 Schuddebeurs (NL.IMRO.1676.00276BphSB-ON01) van 19 augustus tot en met 30 september 2019 voor iedereen ter inzage ligt. U kunt het digitale ontwerpbestemmingsplan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bijbehorende ontwerp besluit hogere waarde kunt u downloaden op de gemeentelijke website.

 

Het plan

De gemeente Schouwen-Duiveland heeft een verzoek ontvangen voor het uitbreiden van de bestemming Wonen en het verplaatsen van het bouwaanduidingsvlak op het adres Kloosterweg 63 te Noordgouwe.

 

Reageren

Van 19 augustus tot en met 30 september 2019 september kan iedereen een zienswijze geven op het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp besluit hogere waarde. Dit kan schriftelijk, mondeling of digitaal via onze website. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken op (0111) 452 252.

 

Procedure

De gemeenteraad zal met inachtneming van de ingediende zienswijzen een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Na vaststelling volgt opnieuw een ter inzage legging.

 

Zierikzee, 16 augustus 2019

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven