Ontwerp bestemmingsplan ‘Raadhuisstraat 15-19 te Alphen

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Raadhuisstraat 15-19 te Alphen’ voor eenieder ter inzage te leggen. Dit ontwerp bestemmingsplan betreft de herontwikkeling op de hoek Raadhuisstraat en Van Leuvenlaan in Alphen. Hierbij wordt in totaal 250 m² commerciële ruimte mogelijk gemaakt en 10 appartementen. Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende documenten, met als IMRO-nummer NL.IMRO.1723.BPRaadhuisstr15-ON01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan ‘Raadhuisstraat 15-19 te Alphen’ ligt met ingang van 20 augustus 2019 tot en met 1 oktober 2019, voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentekantoor te Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.alphen-chaam.nl.

 

 

 

Naar boven