Ter inzagelegging wijzigingsplan Gilzeweg 1c en ontwerpbesluit hogere waarde

Logo Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het plan Bavel Zuid Eikberg, wijzigingsplan Gilzeweg 1c (NL.IMRO.0758.BP2018224003-ON01) ter inzage ligt. Daarnaast is er een ontwerpbesluit hogere waarde. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk dat op de Gilzeweg 1c in Bavel de bedrijfsbestemming wordt gewijzigd in een woonbestemming voor de bouw van maximaal 7 vrijstaande woningen.

 

Wet geluidhinder

Voor het onderhavige plan is een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Hierbij is gebleken dat op enkele gevels de voorkeursgrenswaarden worden overschreden. Hiervan kan ontheffing worden gegeven en hiertoe is een ontwerpbesluit hogere waarde opgesteld welk besluit eveneens tegelijk met het ontwerpplan ter inzage zal liggen.

 

Ter inzage

U kunt het ontwerpplan en het ontwerpbesluit hogere waarde vanaf 26 januari 2019 tot en met 8 maart 2019 digitaal raadplegen via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Tijdens deze periode kunt u schriftelijk of mondeling uw zienswijze op het ontwerpplan en/of het ontwerpbesluit indienen.

Uw digitale zienswijze dient u in via www.breda.nl.

Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar het College van burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl of bel 14 076

Naar boven