Gemeente Rhenen - Ontwerpbestemmingsplan “Veenendaalsestraatweg 37, Elst (Utr.)”

Logo Rhenen

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Veenendaalsestraatweg 37, Elst (Ut.)” in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ter inzage wordt gelegd. Burgemeester en wethouders maken verder bekend dat zij het voornemen hebben om ten behoeve van deze locatie op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder een hogere waarde vast te stellen ten gevolge van de geluidsbelasting vanwege wegverkeerlawaai. Op deze locatie wordt, ten gevolge van het wegverkeer op de Veenendaalsestraatweg, de voorkeurswaarde van 48 dB overschreden.

 

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan “Veenendaalsestraatweg 37, Elst (Ut.)” voorziet in de bouw van een woning op het perceel naast Veenendaalsestraatweg 37 te Elst.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief onderliggende stukken, ligt van donderdag 15 augustus 2019 tot en met woensdag 25 september 2019 voor een ieder ter inzage.

•Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.BPVeenendStrWeg37-ON01;

•Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde zijn digitaal in te zien via onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

•Een analoog (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde is in te zien in het Huis van de gemeente, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

 

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

 

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de heer J. Peek, telefoonnummer 140317 of e-mail Joeri.Peek@rhenen.nl.

 

Zienswijzen

Iedereen kan gedurende de termijn over bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Huis van de Gemeente, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met de heer J. Peek, telefoonnummer 140317.

 

 

Ontwerpbestemmingsplan

“Veenendaalsestraatweg 37, Elst (Utr.)”

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een woning op het perceel naast Veenendaalsestraatweg 37 te Elst. Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorend ontwerpbesluit hogere waarde ligt van donderdag 15 augustus 2019 tot en met 25 september 2019 voor een ieder ter inzage. De stukken zijn onder andere in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.rhenen.nl (zoekterm ter inzage legging).

 

 

Naar boven