Gemeente Tynaarlo - ontwerpbestemmingsplan ‘Groningerstraat 54 en NAM-locatie te Midlaren’

Logo Tynaarlo

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Groningerstraat 54 en NAM-locatie te Midlaren’ ter inzage wordt gelegd voor de vaststelling.

Inhoud

Op het perceel Groningerstraat 54 te Midlaren wordt toepassing gegeven aan de Ruimte voor Ruimte regeling. Op dit perceel zal de agrarische bebouwing deels gesloopt worden en zal in ruil hiervoor een compensatie woning gebouwd worden. Hierdoor ontstaat op het perceel een ruimtelijke verbetering.

Tevens wordt met dit bestemmingsplan de onjuiste bestemming van de nabijgelegen NAM-locatie aan de Noordlaarderweg aangepast. Bij de herziening van het bestemmingsplan Buitengebied in 2013 is dit perceel abusievelijk voorzien van een agrarische bestemming. Dit zal gewijzigd worden in een bedrijfsbestemming.

Inzien van de stukken

Het ontwerpbestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 9 augustus 2019 tijdens onze openingstijden gedurende zes weken ter inzage in het gemeente-huis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Buiten de openingstijden is inzage van het ontwerpbestemmings-plan na telefonische afspraak mogelijk.

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor het raadplegen van dit plan op de landelijke website kunt u gebruik maken van de imrocode (planID) NL.IMRO.1730.BPGroningerstr54ML-0301.

Wilt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 9480 AA te Vries. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling te reageren. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven