Ontwerp bestemmingsplan De Geerstraat ongenummerd Sint-Oedenrode

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘De Geerstraat ongenummerd, Sint-Oedenrode’ met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van 8 augustus tot en met 18 september 2019 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan ‘De Geerstraat ongenummerd, Sint-Oedenrode’ elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.OED001BP0022018P-ON01.

Het bestemmingsplan ‘De Geerstraat ongenummerd, Sint-Oedenrode’ voorziet in een passende juridische en planologische regeling om de bouw van een vrijstaande woning mogelijk te maken.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Yolanda Meijkamp van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer (0413) 381 836.

De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

Veghel 7 augustus 2019

Naar boven