Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Veghels Buiten herziening Het Melven 5

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 4 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan Veghels Buiten herziening Het Melven 5, zoals dit door de gemeenteraad bij besluit van 27 juni 2019 gewijzigd is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van 13 augustus 2019 tot en met 23 september 2019 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel gedurende openingstijden. Tevens is het bestemmingsplan Veghels Buiten herziening Het Melven 5 elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.VHL004BP0022018P-VG01

Het bestemmingsplan betreft het herbestemmen van het agrarische bedrijf Het Melven 5 naar een niet-agrarisch bedrijf in milieucategorie 1 of 2 met een maximum omvang aan bedrijfsbebouwing van 500 m2.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan is een wijziging van het plan gedaan. De zienswijze van de provincie Noord-Brabant overgenomen en de landschappelijke inpassing is in de regels en op de verbeelding opgenomen.

Binnen deze termijn van zes weken kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1.

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te dienen. Tot deze categorie worden gerekend belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan. 

    Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd.

     

U kunt voor nadere informatie contact opnemen met M. Wijers van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

Veghel 12 augustus 2019

Naar boven