Ontwerp bestemmingsplan 'Partiële herziening BP Buitengebied 2012 - Résidence Valkenburg'

Logo Valkenburg aan de Geul

Burgemeester en wethouders van Valkenburg a/d Geul maken bekend dat vanaf donderdag 15 augustus tot en met woensdag 25 september 2019 het ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Buitengebied 2012 – Résidence Valkenburg’ voor eenieder ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op de locatie Valkenburgerweg 130-132 te Schin op Geul. Op deze locatie is voorheen een camping geëxploiteerd. Sinds enige tijd wordt de locatie geëxploiteerd door een nieuwe exploitant. Het geldende bestemmingsplan sluit niet geheel aan bij de gewenste, toekomstbestendige exploitatie. Om ruimte te bieden aan deze gewenste exploitatie is een partiële herziening van het geldende bestemmingsplan voorbereid.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan is op de volgende wijze raadpleegbaar:

  • 1.

    via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0994.2018BP003-ON01 en via de gemeentelijke website http://www.valkenburg.nl onder het menu actueel/ bekendmakingen;

  • 2.

    inzage via het Klantencontactcentrum (KCC) van het gemeentehuis, bereikbaar via tel. 14043.

Bij verschillen tussen de digitale en de papieren (analoge) versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

De bronbestanden van het ontwerp bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ro.valkenburg.nl/plans_prod/NL.IMRO.0994.2018BP003-/NL.IMRO.0994.2018BP003-ON01/

Indienen zienswijzen en inspraakreacties

Tot en met woensdag 25 september 2019 kan iedereen, zowel schriftelijk als mondeling over het ontwerp bestemmingsplan een zienswijze indienen bij de gemeenteraad . Gelieve als onderwerp te vermelden 'zienswijze ontwerp bestemmingsplan Résidence Valkenburg’. U kunt uw zienswijze sturen naar: de gemeenteraad van Valkenburg aan de Geul, postbus 998, 6300 AZ te Valkenburg of per e-mail naar info@valkenburg.nl. Een zienswijze dient naam en adres van de indiener, datum en de reden(en) van de zienswijze te bevatten.

Valkenburg, 14 augustus 2019

Naar boven