Ontwerpbestemmingsplan ‘Ferbiningspaad - De Westereen’

Logo Dantumadiel

Vanaf donderdag 8 augustus tot en met woensdag 18 september 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Ferbiningspaad - De Westereen’ ter inzage (NL.IMRO.1891.BpWeFerbiningspaad-ON01).

Bij de gemeente is een aanvraag ingediend om op het perceel aan het Ferbiningspaad tussen de huisnummers 1 en 3 te De Westereen een woning te realiseren. De realisatie van de woning is op basis van het geldende bestemmingsplan niet mogelijk. De gemeente wil wel medewerking verlenen aan het mogelijk maken van de woning. Dit bestemmingsplan vormt het juridisch-planologisch kader waarbinnen de woning mogelijk is.

Het ontwerpbestemmingsplan inzien

U kunt het bestemmingsplan tot het einde van de zienswijzetermijn zonder afspraak bekijken tijdens de openingstijden in de gemeentehuizen te Damwâld (Hynsteblom 4) en Dokkum (Koningsstraat 13). Kunt u niet tijdens de openingstijden? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een ander tijdstip.

U kunt het bestemmingsplan ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-code NL.IMRO.1891.BpWeFerbiningspaad-ON01.

Wilt u reageren?

U kunt uw zienswijze tot en met woensdag 18 september 2019 schriftelijk indienen bij de gemeenteraad, postbus 22, 9104 ZG Damwâld. Ook kunt u mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met het team Romte.

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met het team Romte, telefoon: 0519-298888

 

Naar boven