Ontwerp wijzigingsplan “Deilsedijk 64 Deil”, gemeente West Betuwe

Logo West Betuwe

[Deze bekendmaking oorspronkelijk is op 17 juli 2019 beschikbaar via Staatscourant 2019 ,40451 en Gemeenteblad 2019, 176691. Vanwege het ontbreken van de link naar ruimtelijkeplannen.nl aan de linkerzijde publiceren we deze tekst nogmaals.]

 

Met ingang van donderdag 18 juli 2019 ligt, op grond van artikel 3.9a Wro, bij het Klantencontactcentrum (op afspraak) op het gemeentehuis te Geldermalsen voor zes weken het ontwerp wijzigingsplan “Deilsedijk 64 Deil” ter inzage. Ook ligt het ontwerp besluit tot vaststelling van dit wijzigingsplan ter inzage.

De ter inzage gelegde stukken kunt u op afspraak in zien bij het Klantencontactcentrum op het gemeentehuis in Geldermalsen (adres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen). Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U kunt via (0344-) 579314 of info@odrivierenland.nl een afspraak maken. De planstukken zijn ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (via het adres of IDN nummer NL.IMRO.1960.DEILsedijk64Deil_ONT1)

Toelichting op de planstukken

Het wijzigingsplan heeft tot doel de planologische basis te leggen voor de realisatie van een inbreidingslocatie in de kern Deil. Het betreft de realisatie van 4 vrijstaande woningen ter plekke van de te slopen scheepswerk en behoud van de bedrijfswoning die eveneens een burgerwoning zal worden. Voor deze herontwikkeling is een wijziging van het bestemmingsplan noodzakelijk. In het geldende bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om de bestemming “Bedrijf” te wijzigen naar “Wonen – beeldbepalend”.

Bezwaar

Gedurende de ter inzage legging van de planstukken (t/m woensdag 28 augustus 2019) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (géén email) sturen naar het college van burgemeester en wethouders. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de terinzage termijn, eerst een afspraak te maken via het Klantencontactcentrum van de gemeente West Betuwe.

 

Naar boven