Ontwerpwijzigingsplan Passage 208

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 23 juli 2019 hebben ingestemd met het ontwerpwijzigingsplan ‘Passage 208’ en dat de stukken vrijgegeven zijn voor vooroverleg en tervisielegging.

Ter hoogte van Passage 208 is bestemmingsplan ‘Passage’ van kracht. In dit bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen welke het mogelijk maakt de bestemming ‘Detailhandel’ te verwijderen. Middels dit ontwerpwijzigingsplan wordt de bestemming ’Detailhandel’ verwijderd.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Passage 208’ met bijbehorende bijlagen liggen met ingang van 1 augustus 2019 gedurende zes weken (tot en met 11 september) ter inzage in het gemeentehuis, Beukenhof 1. U kunt de stukken inzien via de computer in de hal van het gemeentehuis. Ook kunt u het plan inzien via gemeentelijke website: https://www.waddinxveen.nl/bestemmingsplannen, onder het kopje ‘Op dit moment ter inzage’. Een andere mogelijkheid om het ontwerpwijzigingsplan in te zien is via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer NL.IMRO.0627.WPPassage208-0301).

Zienswijzen

U kunt tot en met 11 september 2019 schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van de gemeente Waddinxveen, Postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen onder vermelding van ontwerpwijzigingsplan ‘Passage 208’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer X. Leenheer via telefoonnummer 14 0182. Uw zienswijze wordt betrokken in de procedure die leidt tot het vaststellen van het wijzigingsplan. Alle tijdig binnengekomen zienswijzen worden geanonimiseerd, samengevat en beantwoord.

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, de heer X. Leenheer via telefoonnummer 14 0182 of via het e-mailadres x.leenheer@waddinxveen.nl.

Waddinxveen, 23 juli 2019,

College van burgemeester en wethouders,

Naar boven