Rectificatie ontwerp wijzigingsplan Jagtlustweg 17 Epe

Logo Epe

Eerder deze week hebben wij dit bestemmingsplan gepubliceerd. De links deden het helaas niet bij deze publicatie. Nu alsnog de publicatie met de juiste links.

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 25 juli 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerp wijzigingsplan Jagtlustweg 17 Epe.

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling om de bestemming van het perceel plaatselijk bekend Jagtlustweg 17 in Epe te wijzigen van Agrarisch naar Wonen.

Ter inzage ontwerp wijzigingsplan Jagtlustweg 17 Epe

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ’plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG075jagtlustweg17-OWP1, of deze link gebruiken: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG075jagtlustweg17-OWP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG075jagtlustweg17-OWP1

Gedurende de bovengenoemde periode ligt het ontwerp wijzigingsplan op afspraak voor een ieder ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. Het ontwerp wijzigingsplan is ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

Reageren?

Belanghebbenden kunnen tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp wijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op maandag t/m donderdag tussen 9:00 uur en 12:30 uur een afspraak maken met mevrouw T. Olieman, Afdeling Ruimte, Team Ontwikkeling (telefoon 14 0578).

 

Naar boven