Ontwerp uitwerkingsplan ‘Broekgraaf fase 5.6b’, Vijfheerenlanden

Logo Vijfheerenlanden

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het uitwerkingsplan ‘Broekgraaf fase 5.6b’ ter inzage ligt.

Het ontwerp uitwerkingsplan betreft een uitwerking van het bestemmingsplan Broekgraaf. Met dit uitwerkingsplan wordt de realisatie van 23 grondgebonden woningen in fase 5.6b van de wijk Broekgraaf in Leerdam mogelijk gemaakt. Het plangebied is ongeveer het gebied tussen de Tiendweg en de watergang Broekgraaf. Aan de oostkant is de begraafplaats en aan de zuidkant woningen aan de Tiendweg.

Het ontwerp uitwerkingsplan kan vanaf vrijdag 2 augustus 2019 tot en met donderdag 12 september 2019 op werkdagen worden ingezien in het gemeentehuis locatie Leerdam aan het Dokter Reilinghplein 1 te Leerdam.

De documenten zijn op papier in te zien bij de balie en digitaal via de publiekscomputer in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen ook bekeken worden via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerp uitwerkingsplan is: NL.IMRO.1961.UPBROEKGRAAF56b-ON01.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen over het ontwerp uitwerkingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen stuurt u aan burgemeester en wethouders van de gemeente Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Als u mondeling wilt reageren, kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het algemene nummer 088 599 7000. Zienswijzen indienen per mail is niet mogelijk.

Naar boven