Ontwerp-wijzigingsplan, Langeweg 8, Rockanje

Logo Westvoorne

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken bekend dat zij voornemens zijn om het bestemmingsplan "Sanering glastuinbouw Blindeweg/Langeweg” te wijzigen voor het perceel Langeweg 8 in Rockanje.  

 

Er wordt toepassing gegeven aan de wijzigingsbevoegdheid van artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.6.1 van het bestemmingsplan.

 

Met het wijzigingsplan wordt het agrarische bestemmingsvlak op het perceel gewijzigd in een woonbestemming voor maximaal één vrijstaande woning.    

 

Inzage en zienswijzen

Bovengenoemde ontwerp-wijzigingsplan ligt vanaf morgen gedurende zes weken ter inzage bij het Servicepunt van het gemeentehuis in Rockanje. De openingstijden van het Servicepunt zijn:  maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 17.00 uur, woensdag van 8.00 tot 18.30 uur en vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur. Het ontwerp-wijzigingsplan ligt ook digitaal ter inzage op www.ruimtelijkeplannen.nl.  

 

Een ieder die tegen het ontwerp-wijzigingsplan zienswijzen heeft, kan deze gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt, schriftelijk dan wel mondeling aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken (Postbus 550, 3235 ZH Rockanje).

 

Rockanje, 31 juli 2019

 

De burgemeester en wethouders van Westvoorne

 

Naar boven