KENNISGEVING OMGEVINGSVERGUNNING VOOR HET REALISEREN VAN EEN VERKOOPPUNT VOOR MOTORBRANDSTOFFEN MET WASVOORZIENINGEN OP HET PERCEEL GELEGEN AAN DE SPECTRUM IN ROOSENDAAL (PERCEEL TUSSEN RUCPHENSEBAAN EN ELEMENTWEG)

Logo Roosendaal

Besluit Omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal heeft op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘Handelen in strijd met regels van Ruimtelijke Ordening’ voor het realiseren van een verkooppunt voor motorbrandstoffen met wasvoorzieningen op het perceel gelegen aan de Spectrum in Roosendaal (Kadastraal bekend gemeente Roosendaal, sectie S, perceelnummer 01398 (perceel tussen Rucphensebaan en Elementweg)). De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2018WB0065.

Terinzagelegging

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken en de verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van maandag 29 juli 2019 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn in te zien op het stadskantoor, Stadserf 1 te Roosendaal van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en ‘s-middags op afspraak.

De stukken met IMRO-codering NL.IMRO.1674.1210SPECTRUM-0301 zijn tevens digitaal in te zien op onze website www.roosendaal.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden kunnen ingevolge de Algemene wet bestuursrecht beroep instellen.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na de dag waarop het besluit is gepubliceerd. Een beroepschrift dient te worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Bij het instellen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet minstens bevatten:

  • a.

    de naam en het adres van de indiener;

  • b.

    de dagtekening;

  • c.

    een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt;

  • d.

    de gronden van het beroep (motivering).  

    Voorts kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank te Zeeland-West-Brabant (zie bovenstaand adres), worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.  

Nadere informatie

Voor nadere informatie: Team Vergunningen, de heer B. Looymans, telefoonnummer 140165, email: bouwen@roosendaal.nl, onder vermelding van ‘Omgevingsvergunning verkooppunt voor motorbrandstoffen Spectrum in Roosendaal’ t.a.v. de heer B. Looymans o.v.v. registratienummer 1141935.

Roosendaal, 26 juli 2019

Naar boven