VASTSTELLING BESTEMMINGSPLAN LEIDSEWEG 120 en 122

Logo Voorschoten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de raad op 13 juni 2019 het bestemmingsplan Leidseweg 120 en 122 gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan wijzigt de huidige bestemming van de percelen van kantoor naar een woonbestemming.

Gedurende zes weken, vanaf donderdag 25 juli tot en met woensdag 4 september 2019, ligt het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Voorschoten, Leidseweg 25 te Voorschoten. Het plan is ook in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

De beroepstermijn loopt van vrijdag 26 juli tot en met donderdag 5 september 2019. Gedurende de beroepstermijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht.

Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking. Hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

 

Burgemeester en wethouders van Voorschoten

Voorschoten, 24 juli 2019

 

Naar boven