Kennisgeving besluit omgevingsvergunning inrichting platform Q10-A, Tulip Oil Netherlands Offshore B.V., ’s-Gravenhage, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Minister van Economische Zaken en klimaat maakt bekend:

Dat aan Tulip Oil Netherlands Offshore B.V. te ’s-Gravenhage een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘veranderen van een inrichting’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting platform Q10-A. De inrichting is gelegen in de Noordzee in het aanloopgebied naar de haven van Amsterdam ongeveer twintig kilometer ten westen van IJmuiden, op de RD-coördinaten: X 75441 en Y 501507.

De omgevingsvergunning betreft een zesde proef-boring op nagenoeg dezelfde locatie als de reeds uitgevoerde vijf boringen.

Op het ontwerpbesluit dat van 31 mei 2019 t/m 11 juli 2019 ter inzage lag bij het Ministerie van Economische en Klimaat zijn geen zienswijzen ingediend.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van donderdag 25 juli 2019 gedurende zes weken ter inzage bij het Informatiecentrum van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Bezuidenhoutseweg 73, te Den Haag. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot dhr. K. van den Hoff (tel. 070-3796220) van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van de terinzagelegging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Den Haag, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH, Den Haag.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven