Ontwerpbestemmingsplan “Eerste Groeneweg 2 en 4 Oude-Tonge

Logo Goeree-Overflakkee

[Burgemeester en wethouders maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 24/7/2019 het ontwerpbestemmingsplan “Eerste Groeneweg 2 en 4 Oude-Tonge” zoals vervat in NL.IMRO.1924.OTGroeneweg4-BP20, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage wordt gelegd.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan Eerste Groeneweg 2 en 4 in het buitengebied van Oude-Tonge. Het bestemmingsplan voorziet in het regelen van specifiek gebruik voor het perceel Eerste Groeneweg 2 als 'paardenhouderij' en voor de woning Eerste Groeneweg 4 als 'plattelandswoning'. Het bestemmingsplan "Eerste Groeneweg 2 en 4 Oude-Tonge" biedt het planologische juridische kader om deze ontwikkeling mogelijk te maken.

Referentienummer: Z-19-113017

Inzage

De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis van Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het gemeentehuis is geopend op maandag en vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur, op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand van 09.00 uur 11.00 uur. De gemeente werkt alleen op afspraak. U kunt het ontwerpbestemmingsplan (inclusief bijlagen) in pdf-formaat ook inzien op www.goeree-overflakkee.nl/terinzage en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Bij verschillen tussen het digitale en het papieren plan is het digitale plan op www.ruimtelijkeplannen.nl bepalend.

Zienswijzen

Tot en met 3/9/2019 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan “Eerste Groeneweg 2 en 4 Oude-Tonge” kenbaar maken aan de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, Postbus 1, 3240 AA Middelharnis. Wij vragen u om bij uw zienswijze het referentienummer te vermelden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer S. Koppenaal van het team Omgeving, via algemeen telefoonnummer 14 0187. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer S. Koppenaal van het team Omgeving, via algemeen telefoonnummer 14 0187.

Naar boven