Melding voorgenomen concentratie Falkenstein Investments B.V. en ING Corporate Investments Participaties B.V. en Baerbergh Holding B.V., Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/19/036112

Op 16 juli 2019 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat dat:

Falkenstein Investments B.V. en ING Corporate Investments Participaties B.V., willen gezamenlijke zeggenschap verkrijgen over Baerbergh Holding B.V.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Falkenstein Investments B.V.: is een holdingvennootschap met als voornaamste activiteiten holding- en financieringsactiviteiten, het verlenen van diensten en het verstrekken van adviezen.

  • ING Corporate Investments Participaties B.V.: is een directe 100%-dochteronderneming van ING Bank, beide maken zij deel uit van de ING Groep. ING Groep bedient financiële instellingen in meer dan 40 landen over de hele wereld. De ING Groep biedt een volledig assortiment bankproducten en -diensten aan.

  • Baerbergh Holding B.V.: is momenteel een 100% dochteronderneming van Falkenstein. Baerbergh is via haar dochterondernemingen actief op het gebied van logistieke dienstverlening onder de naam Nunner.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagen na de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/19/036112 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Autoriteit Consument en Markt B.L.K. Vroomen Teammanager Directie Mededinging

Naar boven