Bekendmaking besluit vormvrije mer-beoordeling bestemmingsplan Uitbreiding Agriport A7 derde partiele herziening

Logo Hollands Kroon

Voor bestemmingsplan Uitbreiding Agriport A7 derde partiele herziening is een aanmeldnotitie vormvrije Besluit milieu effecten rapportage (m.e.r.) ingediend.

Burgemeester en wethouders hebben op 16 juli 2019 in het m.e.r-beoordelingsbesluit de conclusie overgenomen dat als gevolg van de herziening van het bestemmingsplan er geen belangrijke nadelige effecten voor het milieu te verwachten zijn.

 

Ter inzage

Het besluit is als bijlage bij deze bekendmaking gevoegd en ligt van 8 juli tot en met 19 augustus 2019 (6 weken) ter inzage. Tevens is er de mogelijkheid om de stukken op afspraak in te zien. Voor het maken van een afspraak met een medewerker van het team RO kunt u contact opnemen met 088-321 5000

 

Geen zienswijzen

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht waartegen geen zelfstandig bezwaar en beroep mogelijk is. Het maakt onderdeel uit van de onderbouwing van het bestemmingsplan Uitbreiding Agriport A7 derde partiele herziening. Binnen die procedure kunt u zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan.

 

Naar boven